Gouden weekend

Soms zijn er van die dagen met een gouden randje aan. Van die dagen die je zou willen inpakken met een kostbare strik errond, en die je dan nog eens zou willen bovenhalen op een minder zonnig moment. Dit weekend was een opeenvolging van zulke dagen, puur genieten! 

Wat doet het deugd, om zo eens vier dagen weg te zijn van alle haast en stress, om weg te zijn van de wereld en om tijd te hebben. Als de zon dan ook nog eens meewil, dan is het vakantiegevoel compleet. 

Op de menu geen spectaculaire dingen, maar wel oprecht genieten: een barbecue met mijn broer en metekindje, een fietstochtje, spelende kindjes, zwembadpret, een verjaardagslunch, tijd met vrienden, en dat allemaal overgoten met een sausje van lekker eten en de nodige gin-tonics en wijntjes 😜

De batterijtjes zijn weer opgeladen, en ik zou die kostbare momenten met al mijn poriën willen opslorpen. Dankbaar, voor zulke mooie momenten, en voor mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden. Het zit in de kleine dingen, zeggen ze, en het doet al veel als je je bewust bent van al het geluk dat je te beurt valt :-). 

Met opgeladen batterijtjes kunnen we er weer invliegen. Er volgen nog drie drukke weken, en daarna ben ik klaar voor een nieuw hoofdstuk, maar daarover later meer ;-). 

Ik hoop in elk geval dat jullie ook allemaal hebben genoten van een deugddoend weekend! 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: