Nieuw boek: Ik word grote broer/zus

Is er een baby op komst en wordt je zoontje of dochtertje dus grote broer of grote zus? Niets leuker dan jullie daar samen op voor te bereiden met behulp van een boek, helemaal op maat van je kindje. Ik stel dan ook graag ons nieuwste Mama Baas-boek voor: Ik word grote broer/zus.

Konijn Sam krijgt er een broertje of zusje bij. Samen met jullie ontdekt Sam wat er allemaal te wachten staat. Het boekje geeft op een speelse manier duidelijke informatie over de zwangerschap van mama en wat er allemaal te gebeuren staat.

Hoe lang duurt een zwangerschap, hoe snel groeit de baby in mama’s buik, wat gebeurt er bij een echo, wat heeft zo’n baby’tje allemaal nodig als het geboren is, wat eet een baby’tje en wat doet het een hele dag, …? Op deze vragen en meer zoekt Sam een antwoord in het boek. Het is geschreven op kleuterniveau en is dus ideaal voor kindjes van pakweg drie tot zes jaar.

In het boek vind je ook een aftelposter met leuke opdrachtjes, zodat jullie samen kunnen aftellen naar de geboorte van de baby. Het boekje werd mooi geïllustreerd met tekeningen van Emma Thyssen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: