WIN: 2 exemplaren van ‘Mijn Zwangerschapskalender’

Met een beetje vertraging, maar daarom niet minder trots, stel ik heel graag één van mijn laatste projecten aan jullie voor: Mijn Zwangerschapskalender. Ik stelde voor Mama Baas deze scheurkalender samen, die je doorheen de 40 weken van je zwangerschap en de eerste 4 weken na de bevalling loodst. Een echte must have voor elke zwangere vrouw, al zeg ik het zelf ;-).

ZwangerschapskalenderCoverIn de kalender vind je alle info over hoe je baby groeit en zich ontwikkelt, hoe je lichaam verandert en waar je allemaal aan moet denken tijdens je zwangerschap, en dat doorspekt met leuke en herkenbare grapjes en quotes. De kalender is met andere woorden je ideale metgezel tijdens een spannende periode in je leven, waarbij je regelmatig een ‘aha, ik ben dus niet alleen!’-gevoel zal krijgen.

Je vindt de zwangerschapskalender in de boekhandel, of in de (splinternieuwe!) webshop van Mama Baas. Tip: daar krijg je er gratis een superhandige backboard bij, zodat je de kalender makkelijk kan ophangen!

Giveaway

Het leuke nieuws? Ik heb hier twee exemplaren liggen die ik mag weggeven. Ben je zelf zwanger, en wil je heel graag zo’n kalender in huis hebben? Of lijkt die kalender je echt iets voor je (bijna) zwangere vriendin, collega, buurvrouw (klein)dochter, zus of nicht? Neem dan snel deel!

Wat moet je doen?

  • Volg MAMoiselle Blogt op Facebook en/of Instagram
  • Like de post van deze giveaway op Facebook en/of Instagram
  • Vertel me waarom jij de kalender graag wil winnen (dat mag via PB als je dat (nog) niet openbaar wil doen 😉 )
  • Tag eventueel andere vriendinnen die interesse kunnen hebben

De 2 winnaars worden bekend gemaakt op 10/10.

Veel succes!

Een reactie op “WIN: 2 exemplaren van ‘Mijn Zwangerschapskalender’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: