Leuke scheurkalender: ‘mijn baby’s eerste jaar’

Een tijd geleden lanceerden we bij Mama Baas ‘Mijn zwangerschapskalender‘, een scheurkalender waarbij je tijdens je zwangerschap elke dag een leuk weetje, een tip of een grappige quote krijgt. Maar we willen jonge mama’s na de bevalling natuurlijk niet in de kou laten staan, en dus is er nu de opvolger: ‘Mijn baby’s eerste jaar’.

Mijn baby’s eerste jaar’ is een scheurkalender waarmee je dag na dag de groei van je kindje kan volgen. Van de eerste uren na de geboorte tot de eerste tandjes, de eerste woordjes en misschien de eerste stapjes: de kalender loodst je doorheen het eerste jaar van je zoontje of dochtertje.

Ik mocht voor Mama Baas deze leuke scheurkalender samenstellen, de medische input kwam van Prof. dr. Christine Vanhole. Een echte must have voor jonge ouders :-).

Een reactie op “Leuke scheurkalender: ‘mijn baby’s eerste jaar’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: