MAMoiselle proudly presents: Het boek ‘Ik word (weer) oma’

Sommigen onder jullie weten het ondertussen al: vorige week is het boek ‘Ik word (weer) oma’ verschenen, waarvoor ik de teksten heb geschreven. En ik moet het toegeven: ik ben daar een ietsepietsie trots op. (Oké, belachelijk trots komt beter in de buurt). 

Het is toch wel een heel tof gevoel om de vrucht van een paar maanden werk aan de wereld te kunnen tonen. Om dat boek te zien verschijnen op webshops als bol.com. Om te horen dat het boek op de Boekenbeurs ligt. En al helemaal om de boekenwinkel binnen te stappen en daar voor de allereerste keer een boek te zien staan met mijn naam op. (Bucket list-materiaal, dat kan ik je wel vertellen!)

Daar stond ik dan in het walhalla van elke boekenwurm, de boekhandel, te stuiteren van enthousiasme om het boek eindelijk écht te zien – want de digitale drukproef is toch nog iets anders dan the real deal in handen hebben ;-). (En dankzij de staking bij de Post was die real deal nog niet bij mij thuis geraakt). Kleine adrenaline-kick, om mijn naam te zien blinken op het boekenrek. Om het boek te kunnen vastnemen en te kunnen doorbladeren. En om helemaal blij te worden van het resultaat.

Het feestje werd trouwens compleet toen ik op datzelfde moment een vrouw naar de kassa zag lopen met ‘Mijn Zwangerschapskalender’, een ander project van mij. Wát een heerlijk gevoel!

En al zeg ik het zelf, het is écht een mooi boekje geworden. Een ideaal cadeautje voor onder kerstboom, en helemaal perfect om aan te kondigen aan je (schoon)mama dat je een kindje verwacht.

COVERSPREAD

Natuurlijk heb ik weinig tot geen ervaring met oma worden ;-). Maar gelukkig had ik een mama en schoonmama in de buurt die me de nodige inspiratie hebben gegeven. Het resultaat is een boekje met tips voor tijdens de zwangerschap van je (schoon)dochter en daarna, herkenbare stukjes over hoe het voelt als oma (in spe)  en toffe quotes. Emma Thyssen zorgde voor de prachtige tekeningen die het helemaal af maken.

Oh ja, voor wie het boek graag in huis haalt een kleine tip: nog tot zondag krijg je met de kortingscode MBOMA12112018 10% korting op MamaBaasShopt.

Ik hoop dat (toekomstige) oma’s, opa’s en hun zonen en dochters die een kindje verwachten er veel plezier aan mogen beleven, en ben al heel benieuwd naar de reacties van lezers!

Op naar het volgende project :-).

Een reactie op “MAMoiselle proudly presents: Het boek ‘Ik word (weer) oma’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: